luni, martie 16, 2009

Concert-meditatie

Dragi prieteni,

Cu sprijinul Centrului de Meditatie Osho - Brasov - suntem bucurosi sa va invitam marti, 17 martie, la o seara de muzica, dans si meditatie intre orele 19.00-22.00 in Studio Experimental cu invitatul special...Milarepa.

Dupa cum unii dintre voi stiti deja, pe http://www.oneskymusic.com/ puteti citi despre Milarepa (si band-ul One Sky), iar mai jos aveti un fragment tradus:

"Muzica mea reflecta intelegerea pe care o am despre iubire si meditatie. Temele ei sunt universale si pot fi apreciate de catre toti [...]. In viziunea lui Osho, ne aflam pe aceasta frumoasa planeta doar pentru a sarbatori si pentru a ne bucura de marele mister al vietii - prin cantecele noastre, prin dansurile, prin tacerile inimii." - Milarepa

Acest eveniment este organizat cat se poate de spontan, din dorinta de a ne bucura cat mai multi de prezenta lui Milarepa in Romania :) Va invitam la o seara speciala cu muzica live, in care Milarepa (ne) va canta la chitara si va impartasi cu noi cateva momente.

Contributie de participare: 60 Ron/ pers. ***

Elevii si studentii au 50% reducere ***

Daca aveti prieteni pe care credeti ca i-ar interesa sa participe, nu ezitati sa transmiteti mail-ul mai departe :)

Numarul de locuri este limitat, va rugam confirmati participarea pe mail la studio_experimental@yahoo.com sau la tel 0728 775 498 (Kiran)

Cu drag,

Kiran & Jivan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu